Opleiding tot
Manicure & Nagelstyliste
in de hele Benelux
  • Dierproefvrij
  • 100% Vegan
  • 99% Allergievrij
  • 085-065 36 98
Bio Sculpture
Gezonde nagels, Ethisch verantwoord, Professioneel gebruik

0c1c2f_99196294118def1f95f599aaa34c67a4_jpg_srz_936_279_85_22_0_50_1_20_0

Verzorgingsproducten


Om mooie nagels en handen te hebben, kunnen we vaak wel wat hulp gebruiken.

Bio Sculpture heeft een aantal producten ontwikkelt die je helpen bij de verzorging van:


Nagelriem en Nagelplaat

Hand & Body

Spa Handen en Voeten

Zelfs onder de gel kunnen er verzorgingsproducten worden gebruikt, zonder dat dit gaat liften.


Nagelriem & Nagelplaat

cuticleremover10ml
Cuticle Remover:

Harde en overtollige nagelriemhuid worden binnen 1 minuut zacht en los gemaakt. Gebruik dit wekelijks rond je nagelriem.

cuticleconditioner10ml

Nail & Cuticle Conditioner:

Verzorging van de nagelplaat en nagelriem met speciale ingrediënten, zoals Tea Tree olie, Lavendel extract en jojoba parels. Gebruik dit 2 x per week.

cuticlecream20ml

Cuticle Cream:

"De dagcréme van de nagelriem".
deze revitaliserende créme met collageenaminozuur verbeterd, voedt, verzacht de nagelriemen, huid en verbeterd de nagel groei. Gebruik dit dagelijks.

cuticleoil10ml

Cuticle Oil

"de nachtcréme van de nagelriem"
Dit product zorgt voor een goede olie - en vochtbalans van de nagelplaat en nagelriem. Deze olie is o.a. samengesteld uit amandeloilie, jojoba olie, avocado olie en vitamine E. Gebruik dit dagelijks.

vitamindose10ml

Vitamin Dose:

Dit vochtinbrengende product met vitamine B1, B2, B12, C en P zal een gezonde nagelgroei bevorderen. Gebruik dit dagelijks op zwakke en beschadigde nagels.

lavenderbase10ml

Lavender Base

De lavendel olie zal uitgedroogde, gespleten zwakke nagels verzorgen, sterker en gezonder maken. Gebruik onder een nagellak of breng 2 lagen aan voor een mooie naturel kleur.
Als kuur: om de andere dag aanbrengen.

executivebase10ml

Executive Base:

Een conditionerende basis laag die de keratine samenperst om zachte nagels sterker te maken. Gebruik dit onder de nagellak of als kuur: om de dag opnieuw aanbrengen.

oxygainbase

Oxygain Base:

Voor zachte, splijtende, schilferende nagels. Kan ook onder de gel gebruikt worden.
De verzorgende eigenschappen van de Camelia olie zorgen er voor dat de nagelplaat steviger wordt en zal het splijten, schilferen van de nagel tegengaan

proteinbase

Proteïn Base

voor dunne nagels. Een mix van eiwitten en vetten zullen de nagelplaat verbeteren en laten glanzen.

Verzorging voor hand & body

handcream100ml

Handcréme:

Deze verfijnde handcréme met UV zon fliter en essentiële olie zullen je handen verzorgen en voeden. Ideaal voor in je handtas.

hand_bodylotion1l

Hand - & Body Lotion

Een licht, snel absorberende, naar geranium geurende lotion met zon bescherming en druivenpit olie die de huid hydrateert, voedt en zacht houdt. Ideaal voor in de badkamer, kleedkamer of keuken.

handwash100ml

Hand Wash:

Een naar geranium geurende handzeep om de huid schoon te maken zonder deze uit te drogen. Handige formaat voor onderweg of in sanitaire ruimtes.

100mltechniclean

Techniclean:

Deze 'waterloze' zeep in gel vorm is ideaal te gebruiken bij bijvoorbeeld reizen of tijdens het shoppen. In handig handtasformaat.


Spa handen en voeten

aquasoak250ml

Potpourri Aqua Soak:

Sprenkel de frisse citrus korrels met de gedroogde rozenblaadjes in een bad en voel het water veranderen in een subtiele witte créme. Je huid wordt satijnzacht en voelt hernieuwd aan.

saltscrub250ml

Potpourri Salt Scrub:
een luxueuze scrub behandeling met Rosa Centifolia extract gemengd met gedroogde rozenblaadjes en licht minerale olie. Masseer met cirkelende bewegingen om dode huidcellen te verwijderen en spoel af met warm water.

kernelscrub250ml

Apricot Kernel Scrub: (ook in 100 ml tube)

een iets grovere scrub voor handen en voeten met abrikozenpitten en puimsteen. De eigenschappen van de Tea Tree essentiële olie zal helpen om krassen en beschadigingen te genezen. Masseer met cirkelende bewegingen en spoel af met warm water.

mintmask250ml

Mint Mask:(ook in 100 ml tube)

Pepermunt en Eucalyptus essentiële olie zal vermoeide en droge handen en voeten behandelen. Laat het 10 minuten intrekken, verwijder daarna de overtollige mint mask met een droog doekje en spoel af met water.

handbodybutter250ml

Hand & Body Butter:(ook in 100 ml tube)

Speciaal geformuleerd voor de hele droge huid. Gebruik over je hele lichaam dat gevoed zal worden door de ricinusolie.Een naar geranium geurende 'boter' met een lichte glinstering.

heelbalm250ml

Heel Balm: (ook in 100 ml tube)

Speciaal geformuleerd om droge hakken weer mooi te maken. Verwijder harde overtollig eelt met de Pedi paddle. Breng 's avonds royaal de balm aan en masseer de hakken en voetzolen.


Onze nagelstylistes helpen je graag verder en geven je advies over welke producten jouw nagels en handen nodig hebben
Leverancier van gezonde & verzorgde nagels, met oog voor mens, dier en milieu

Contact
Privacy Verklaring