Privé opleiding tot
Manicure en Nagelstyliste
in Nederland, België en Luxemburg
  • Dierproefvrij
  • 100% Vegan
  • 98% Allergievrij
  • 085- 065 36 98


Spa handen en voeten

aquasoak250ml

Potpourri Aqua Soak:

Sprenkel de frisse citrus korrels met de gedroogde rozenblaadjes in een bad(je) en je huid voelt er na lekker zacht aan.

saltscrub250ml

Potpourri Salt Scrub:

verwen je huid ( en je zelf) met deze luxe scrub behandeling... het bevat o.a. Rosa Centifolia extract gemengd met gedroogde rozenblaadjes en een licht minerale olie. Masseer met cirkelende bewegingen om dode huidcellen te verwijderen en spoel af met warm water.

kernelscrub250ml

Apricot Kernel Scrub: (ook in 100 ml tube)

een iets grovere scrub voor je handen en voeten. Bevat o.a. abrikozenpitten, puimsteen en Tea Tree olie. Masseer met cirkelende bewegingen en spoel af met warm water.

mintmask250ml

Mint Mask:(ook in 100 ml tube)

De Pepermunt en Eucalyptus olie zullen vermoeide voeten weer een oppepper geven. Wordt ook gebruikt voor droge handen en voeten.
Laat het 10 minuten intrekken en verwijder daarna de overtollige mint mask met een droog doekje en spoel af met water.

Ook lekker verfrissend bij warme dagen ...

handbodybutter250ml

Hand & Body Butter:

Speciaal voor de hele droge huid. Gebruik over je hele lichaam ( niet 't gezicht). Bevat o.a. ricinusolie. En heeft de geur van geranium.

heelbalm250ml

Heel Balm: (ook in 100 ml tube)

Speciaal gemaakt om droge hielen weer mooi te maken. Verwijder harde overtollig eelt met de Pedi paddle ( een speciale puimsteen). En breng 2x op een dag de créme aan en masseer hiermee de hielen en voetzolen in.

Je kan je slippers weer aan...


 
>