Privé opleiding tot
Manicure & Nagelstyliste
in de hele Benelux
  • Dierproefvrij
  • 100% Vegan
  • 99% Allergievrij
  • 085-065 36 98
Bio Sculpture
Gezonde nagels, Ethisch verantwoord, Professioneel gebruik

Wat anderen zeggen ...
image4
Doordat ik jarenlang als verpleegster heb gewerkt (handen wassen + handalcohol) waren mijn nagels niet in heel goede staat, ze splitsten makkelijk in laagjes. Daarom moest ik telkens mijn nagels lakken, maar omdat dat niet goed bleef zitten, was dat soms bijna elke dag. Na het bekijken van de website leek het concept van Bio Sculpture wel iets voor mij. Ik ben vooral blij dat ik niet meer elke dag mijn nagels moet lakken. En vooral makkelijk dat ik dat niet meer zelf moet doen, en ze zien er nu altijd goed uit. Ook de conditie van mijn nagels is fel verbeterd dankzij de treatment.
MiekeKlant van Lieselotte, Salon Soëlle / Herent
Voordien heb ik aantal keren gelnagels laten zetten maar ze bleven nooit lang mooi. Ik was al snel stukjes kwijt of ze braken gewoon af. Ik ben nu heel tevreden van het resultaat en de behandeling. Het product doen deze keer wel wat het moet doen. Er is een heel goed aanbod van kleuren. Het blijft heel goed zitten.
Griet Klant van Lieselotte, Salon Soëlle / Herent
Mijn nagels waren altijd broos, nooit lang omdat ze telkens afbraken. Door een kuur nagel- en haargroei was dat al beter, maar nog niet wat het moest zijn. Ik was het beu dat mijn nagels er niet uitzagen. Ze groeien nu beduidend sneller en zijn sterker. Bovendien zien ze er nu ook altijd mooi uit.
AnnKlant van Lieselotte, Salon Soëlle / Herent


Footer BSG_Products_2012